​Workshops op locatie voor bedrijven

Draag bij aan de vitaliteit van je medewerkers 

Gelukkige en gezonde medewerkers zijn van levensbelang voor je organisatie. Als je medewerkers vitaal zijn, dan dragen ze positief bij aan het team en zijn ze ambassadeur van je organisatie.

Vitaliteit omvat alles wat bijdraagt om lekker in je vel te zitten, zowel mentaal als fysiek. Is er onbalans, dan stijgt de kans op (langdurig) ziekteverzuim en ligt er meer druk op het bestaande team. En je medewerker ontbreekt natuurlijk zelf ook liever niet op de werkvloer. 

Met onze workshops:

  • Daalt het risico op langdurig ziekteverzuim;
  • Stijgt het energieniveau van je medewerkers;
  • Komen medewerkers structureel in beweging en/of
  • Kunnen teamcoördinatoren overbelastingssignalen tijdig signaleren.

Doordat de workshops interactief zijn, gaan je medewerkers samenwerken en is het leereffect groter. Alle onderwerpen kunnen toegespitst worden op de eigen organisatie, ook kun je als werkgever een aanvraag doen over een specifiek thema rondom vitaliteit en leefstijl. Samen geven we hier op een aansprekende manier invulling aan. Bel of mail ons gerust met je vraag!

Tip: organiseer eens een interactieve workshop in de week van de vitaliteit of als onderdeel van je onboarding- of teambuilding-activiteiten!

Workshops om de leefstijl te verbeteren en stress te verminderen

Het is belangrijk om signalen, die kunnen leiden tot (langdurig) ziekteverzuim, tijdig op te pakken. Denk bij mentale klachten aan verhoogde stress, overbelasting, een te laag energieniveau en een ongunstige werk-privébalans.

Onze workshops – op locatie – die bijdragen aan het verbeteren van de leefstijl en het verminderen van stress:

Workshop leefstijl bedrijven leefstijl Engelaar
workshop teamcoordinatoren bedrijven leefstijl Engelaar

Workshop voor teamcoördinatoren en leidinggevenden

Voor teamcoördinatoren en leidinggevenden bieden we een workshop, waarmee zij tijdig overbelasting kunnen signaleren en motiverende gesprekstechnieken opdoen:

 

Bedrijfsfysiotherapie voor fysieke klachten

Naast workshops bieden we ook bedrijfsfysiotherapie als behandelvorm aan. Heeft je werknemer last van fysieke klachten die het werk beïnvloeden, dan is dit een goede optie om uitval te voorkomen en een verantwoorde terugkeer op het werk te bevorderen.

Wil je als werkgever positief bijdragen aan de vitaliteit van je werknemers?

Neem contact op via: 0314 72 59 94 of info@leefstijl-engelaar.nl

3 + 9 =