Breng je anderen graag in beweging en word je blij als je kunt helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Vind je plezier en maatwerk belangrijk bij de begeleiding van je klanten? Wil je aan de slag bij een jong, dynamisch team op het gebied van leefstijlcoaching, (medische) personal training en bootcamp?

Vanwege het vertrek van onze huidige leefstijlcoach zoekt Engelaar Leefstijlprofessionals in Doetinchem op korte termijn een enthousiaste en ervaren collega.

foto-vacature-leefstijl-400x400

Past het team van Engelaar Leefstijlprofessionals bij jou?

Engelaar Leefstijlprofessionals is nauw verbonden aan (sport) fysiotherapiepraktijk Engelaar. In februari zijn we samen met personal- en bootcamptrainer Marije Dokter gestart met het nieuwe bedrijf Bootcamp Doetinchem. Zo brengen we preventieve en curatieve zorg, bootcamp, beweeg- en leefstijlprogramma’s bij elkaar.

Binnen Engelaar Leefstijlprofessionals bieden we diverse programma’s:

  • Leefstijlcoaching
  • Bootcamp training
  • (Medische) personal training en small group training
  • Slaapcoaching
  • Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI CooL)

Bij Engelaar Leefstijlprofessionals werk je samen met leefstijlcoach en sportfysiotherapeut Leonie Engelaar en leefstijlcoach, bootcamp- en personal trainer Marije Dokter. Daarnaast heb je regelmatig contact en collegiaal overleg met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Engelaar. Naast hard en zelfstandig werken is er binnen het team veel ruimte voor humor, eigen initiatieven en frisse ideeën.

 

Pas je bij ons?

Je hebt ervaring met het geven van gevarieerde personal training- en bootcamplessen en het begeleiden van mensen rnaar een gezonde leefstijl. Je vindt het leuk om bij te dragen aan de groei van Engelaar Leefstijlprofessionals en Bootcamp Doetinchem. Je bent actief betrokken en komt met creatieve ideeën om de organisatie te laten groeien.   

Je bent afgestudeerd leefstijlcoach met een BCLN-accreditatie of bent bereid deze te halen. Je hebt een eigen netwerk op het gebied van personal training en leefstijlcoaching of de eigenschappen om dit met het team op te bouwen. Je woont in de regio Doetinchem. Verder ben je flexibel als het gaat om werken in de weekenden en avonden.

 Het bedenken, plannen en posten van aansprekende social media berichten (Facebook en Instagram) rondom leefstijl, personal training en bootcamp, ook daar ligt jouw kracht. En natuurlijk ga je graag met mensen om en vind je het een uitdaging om het beste in een ander naar boven te brengen.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een veelzijdige functie binnen een jonge, groeiende organisatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om opleidingen en trainingen in je vakgebied te volgen. Je kunt rekenen op een team met leuke collega’s om mee te sparren en ideeën uit te wisselen. We bieden je een marktconform salaris en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 Engelaar Leefstijlprofessionals en Bootcamp Doetinchem zijn zeer bekendheid in de regio: we werken nauw samen met vaste partners, professionals en verenigingen. In eerste instantie werk je 8 uur per week, maar je hebt alle kansen op snelle uitbreiding naar meer uren.

Ben je enthousiast? 

We kijken uit naar je motivatiebrief en CV. Stuur deze naar leonie@fysio-engelaar.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Leonie Engelaar via de mail of bel: 0314-725994.

Privacy

2 + 13 =

Ben je enthousiast? 

We kijken uit naar je motivatiebrief en CV. Stuur deze naar leonie@fysio-engelaar.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Leonie Engelaar via de mail of bel: 0314-725994.

Privacy

1 + 6 =